Vuoden 2021 stipendiaatit on valittu

 
Ilmansuojeluyhdistyksen hallitus on käynyt läpi vastaanotetut stipendihakemukset, joiden taso oli korkea. Opinnäytetyöt käsittelivät ilmanlaatu- ja ilmastokysymyksiä monesta ei näkökulmasta.

Stipendiaatit 2021

Henrik Virta
Helsingin yliopisto, matemaattis-luonnontieteellinen
Pro gradu: TROPOMI-satelliitti-instrumentin typpidioksidimittausten validointi Pandora-maa-aseman avulla (2020)

Teemu Lepistö
Tampereen teknillinen yliopisto
Diplomityö: Mustan hiilen ja pienhiukkasten keuhkodeposoituvan pinta-alan yhteys eri kaupunkiympäristöissä (2020)

ISY kiittää kaikkia hakijoita sekä toivottaa menestystä tulevaisuuteen! Onnea myös stipendiaateille!

Tutustu aikaisemmin palkittuihin opinnäytetöihin täällä.


Ilmansuojeluyhdistys ry tukee ilman- ja ilmastonsuojeluaiheista opiskelua myöntämällä vuosittain yhden tai kaksi 250€ arvoista stipendiä ansioituneille ilman- tai ilmastonsuojeluaihei-sille opinnäytetöille, jotka ovat valmistuneet viimeisen vuoden aikana. Stipendin saaminen edellyttää, että henkilö kirjoittaa työstään artikkelin Ilmansuojelu-lehteen. Stipendihaku ei koske väitöskirjatöitä.

Stipendin lisäksi palkkioon sisältyy osallistuminen Ilmansuojelupäiville 2021. Stipendi jaetaan Ilmansuojelupäivillä, jossa palkitulla on mahdollisuus esitellä työtään. Ilmansuojelupäivät on erinomainen tilaisuus verkostoitua alan asiantuntijoiden kanssa sekä päästä näkyville mahdollisille tuleville työnantajille.

Stipendinjako Ilmansuojelupäivillä 2019. Kuvassa vasemmalla stipendiaattimme Noora Piila sekä yhdistyksen varapuheenjohtaja Maija Leino keskellä ja puheenjohtaja Anu Kousa oikealla.

 

Stipendit jaetaan vuosittain elokuussa järjestettävillä Ilmansuojelupäivillä, jossa stipendin saajat voivat esitellä töitään. Stipendin lisäksi palkkioon sisältyy osallistuminen Ilmansuojelupäiville matka- ja majoituskustannuksineen, mikäli tapahtuma järjestetään lähitapahtumana. Opiskelijat pääsevät myös esittelemään opinnäytetyönsä Ilmansuojelu-lehdessä. Stipendit maksetaan lehtijuttujen julkaisun jälkeen.

Hae stipendiä toimittamalla:

  • Hakijan yhteystiedot
  • Opinnäytetyö
  • Opinnäytteen arvostelu

Lähetä tiedostot PDF-muodossa sähköpostilla osoitteeseen , viimeistään toukokuun loppuun mennessä. Stipendihakuun voi osallistua edellisen haun loputtua hyväksytyiksi tulleet opinnäytetyöt.

Huomioithan että lähetät hakemuksen sellaisesta sähköpostiosoitteesta, joka on toiminnassa vielä toukokuun jälkeenkin (jos koulusi tai harjoittelupaikkasi sähköposti lakkautetaan).

Palkitsemispäätöksen tekee yhdistyksen hallitus, joka voi halutessaan käyttää myös ulkopuolisia asiantuntijoita päätöksen tukena. Hakijoille tiedotetaan palkitsemispäätöksestä kesä-heinäkuun aikana sähköpostitse.