Stipendit

Ilmansuojeluyhdistys haluaa tukea ilman- ja ilmastonsuojeluaiheista opiskelua tarjoamalla vuosittain yhden tai kaksi 250 € arvoista stipendiä parhaille ilman- tai ilmastonsuojeluaiheisille opinnäytetöille.

Kuva: Teemu Leinonen/LUT

Vuonna 2015 palkittiin Lari-Matti Kuvaja sekä Suvi Salomaa. Kuva: Teemu Leinonen/LUT.

Stipendit jaetaan vuosittain elokuussa järjestettävillä Lappeenrannan Ilmansuojelu-päivillä, jossa stipendin saajat voivat esitellä töitään. Stipendin lisäksi palkkioon sisältyy osallistuminen Ilmansuojelupäiville matka- ja majoituskustannuksineen.

Opiskelijat pääsevät myös esittelemään opinnäytetyönsä Ilmansuojelu-lehdessä. Stipendit maksetaan lehtijuttujen julkaisun jälkeen.

Hakuohje

Stipendiä haetaan lähettämällä:

  1. Opinnäytetyö 
  2. Opinnäytteen arvostelu

PDF-muodossa sähköpostilla osoitteeseen sihteerimiukuisy.fi, viimeistään toukokuun loppuun mennessä, 31.05.2017.

Hakuviestiin on hyvä merkata selkeästi kaikki hakijan yhteystiedot. Huomioithan että lähetät hakemuksen sellaisesta sähköpostiosoitteesta, joka on toiminnassa vielä toukokuun jälkeenkin (jos koulusi tai harjoittelupaikkasi sähköposti mahdollisesti lakkautetaan).

Palkitsemispäätöksen tekee yhdistyksen hallitus, joka voi halutessaan käyttää myös ulkopuolisia asiantuntijoita päätöksen tukena. Hakijoille tiedotetaan palkitsemispäätöksestä kesä- heinäkuun aikana sähköpostitse.