Vuoden 2023 stipendihaku on auki! 

Ilmansuojeluyhdistys ry tukee ilman- ja ilmastonsuojeluaiheista opiskelua myöntämällä vuosittain stipendejä ansioituneille ilman- tai ilmastonsuojeluaiheisille opinnäytetöille, jotka ovat valmistuneet viimeisen vuoden aikana. Stipendien arvo on tänä vuonna 300 €. Stipendin saaminen edellyttää, että henkilö kirjoittaa työstään artikkelin Ilmansuojelu-lehteen. Stipendihaku ei koske väitöskirjatöitä. Lisäksi stipendiaatti saa Ilmansuojeluyhdistyksen jäsenyyden vuodelle 2023 kulutta.

Stipendin lisäksi palkkioon sisältyy osallistuminen Lappeenrannassa järjestettäville Ilmansuojelupäiville 22.-23.8.2023 matka- ja majoituskustannuksineen. Stipendi jaetaan Ilmansuojelupäivillä, jossa palkitulla on mahdollisuus esitellä työtään. Ilmansuojelupäivät on erinomainen tilaisuus verkostoitua alan asiantuntijoiden kanssa sekä päästä näkyville mahdollisille tuleville työnantajille.

Stipendiä haetaan lähettämällä opinnäytetyö ja opinnäytteen arvostelu PDF-muodossa sähköpostilla osoitteeseen 31.05.2023 mennessä. Hakuviestiin on hyvä kirjoittaa selkeästi hakijan yhteystiedot. Lisätietoja voi kysellä .

Palkitsemispäätöksen tekee yhdistyksen hallitus, joka voi halutessaan käyttää myös ulkopuolisia asiantuntijoita päätöksen tukena. Hakijoille tiedotetaan palkitsemispäätöksestä kesä-heinäkuun aikana sähköpostitse. Tätä viestiä voi vapaasti jakaa sopiville tahoille.

Lue lisää stipendeistä ja yhdistyksen toiminnasta: https://isy.fi/stipendit/


Vuoden 2022 stipendiaatit on valittu!

Stipendiaattien palkitseminen suoritettiin Ilmansuojelupäivillä

Ilmansuojeluyhdistyksen hallitus on päättänyt myöntää kolme stipendia vuonna 2022. Stipendiaateiksi valittiin ansioituineesti Elias Vänskä, Ville Silvonen ja Viet Le.

Elias Vänskä
Proper orthogonal decomposition based model reduction
in Bayesian estimation of gas emissions

Ville Silvonen
Ulkoilman aerosolihiukkasten kulkeutuminen sisäilmaan: Kirjallisuusselvitys ja tapaustutkimus

Viet Le
Aerosol depolarization ratio at 1565nm in Finland with Halo Doppler lidar (2021)

Ilmansuojeluyhdistys ry tukee ilman- ja ilmastonsuojeluaiheista opiskelua myöntämällä vuosittain  stipendejä ansioituneille ilman- tai ilmastonsuojeluaihei-sille opinnäytetöille, jotka ovat valmistuneet viimeisen vuoden aikana. Stipendien arvo vuonna 2022 on 300 €. Stipendin saaminen edellyttää, että henkilö kirjoittaa työstään artikkelin Ilmansuojelu-lehteen. Stipendihaku ei koske väitöskirjatöitä.

Stipendin lisäksi palkkioon sisältyy osallistuminen Ilmansuojelupäiville. Stipendi jaetaan Ilmansuojelupäivillä, jossa palkitulla on mahdollisuus esitellä työtään. Ilmansuojelupäivät on erinomainen tilaisuus verkostoitua alan asiantuntijoiden kanssa sekä päästä näkyville mahdollisille tuleville työnantajille.

Stipendinjako Ilmansuojelupäivillä 2019. Kuvassa vasemmalla stipendiaattimme Noora Piila sekä yhdistyksen varapuheenjohtaja Maija Leino keskellä ja puheenjohtaja Anu Kousa oikealla.

Stipendit jaetaan vuosittain elokuussa järjestettävillä Ilmansuojelupäivillä, jossa stipendin saajat voivat esitellä töitään. Stipendin lisäksi palkkioon sisältyy osallistuminen Ilmansuojelupäiville matka- ja majoituskustannuksineen, mikäli tapahtuma järjestetään lähitapahtumana. Opiskelijat pääsevät myös esittelemään opinnäytetyönsä Ilmansuojelu-lehdessä. Stipendit maksetaan lehtijuttujen julkaisun jälkeen.