Ilmansuojeluyhdistys haluaa tukea ilman- ja ilmastonsuojeluaiheista opiskelua tarjoamalla vuosittain yhden tai kaksi 250 € arvoista stipendiä parhaille ilman- tai ilmastonsuojeluaiheisille opinnäytetöille.

Stipendin jako Ilmansuojelupäivillä 22.8.2017. Kuvassa vasemmalta oikealle: Maija Leino, Anu Kousa sekä stipendiaatit Mikko Poikkimäki ja Heli Lehtomäki.

 

Stipendit jaetaan vuosittain elokuussa järjestettävillä Lappeenrannan Ilmansuojelu-päivillä, jossa stipendin saajat voivat esitellä töitään. Stipendin lisäksi palkkioon sisältyy osallistuminen Ilmansuojelupäiville matka- ja majoituskustannuksineen.

Opiskelijat pääsevät myös esittelemään opinnäytetyönsä Ilmansuojelu-lehdessä. Stipendit maksetaan lehtijuttujen julkaisun jälkeen.

Hakuohje – Stipendiä haetaan lähettämällä:

  • Opinnäytetyö
  • Opinnäytteen arvostelu

Lähetä tiedostot PDF-muodossa sähköpostilla osoitteeseen , vuosittain viimeistään toukokuun loppuun mennessä. Stipendihakuun voi osallistua edellisen haun loputtua hyväksytyiksi tulleet opinnäytetyöt.

Hakuviestiin on hyvä merkitä selkeästi kaikki hakijan yhteystiedot. Huomioithan että lähetät hakemuksen sellaisesta sähköpostiosoitteesta, joka on toiminnassa vielä toukokuun jälkeenkin (jos koulusi tai harjoittelupaikkasi sähköposti lakkautetaan).
Palkitsemispäätöksen tekee yhdistyksen hallitus, joka voi halutessaan käyttää myös ulkopuolisia asiantuntijoita päätöksen tukena. Hakijoille tiedotetaan palkitsemispäätöksestä kesä-heinäkuun aikana sähköpostitse.